Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Dynamat-hankkeen esittelysivu
GeoGebra on verkosto, jonka tavoitteena on edistää matematiikan oppimista. Se toimii suomalaisten GeoGebran käyttäjien yhteiselimenä. Mukana on sekä peruskouluja että lukioita. Verkosto järjestää GeogGebra-tapaamisia ja -koulutusta sekä osallistuu muiden toimijoiden tilaisuuksiin ja avustaa niiden järjestämisessä. GeoGebra on monipuolinen ja ilmainen. GeoGebralla voi laskea, piirtää kuvia ja kuvaajia, tehdä animaatioita ja liittää töihin digikuvia. GeoGebra sopii sekä opettajan työvälineeksi että opiskelijan oppimisen avuksi, myös kotitehtäviin, sillä ohjelma latautuu automaattisesti verkosta. Erityisen hyvin GeoGebra tukee oppilaan itsenäistä työskentelyä sekä tutkivaa ja kokeilevaa oppimista. Oppijan kannalta erityisen motivoivaa on, että GeoGebra tuo matematiikan oppimiseen nykyteknologian tarjoaman vuorovaikutteisen dynaamisuuden. Kaikki materiaalit ovat vapaasti käytettävissä samojen periaatteiden mukaan kuin itse GeoGebrakin on lisensioitu. Kansainvälisestä toiminnasta saa tietoa GeoGebran verkkosivuilta ja materiaaleja GeoGebraWikistä. GeoGebra on jo yli neljälläkymmenellä kielellä toimivien matematiikasta innostuneiden yhteisö.
Asiasanat: verkostot matematiikka

> Asiantuntijaverkosto
Tampereen kaunpungin oppilaitoksille suunniteltu palvelu, jossa opetuksen tueksi voidaan tilata videoneuvotteluyhteyden välityksellä asiantuntijoita mukaan. Palvelu perustuu asiantuntijaluetteloon, josta opettaja tai oppilas voi hakea mahdollista asiantuntijaa ja sopia vierailun.
Asiasanat: asiantuntijapalvelut verkostot virtuaalikoulu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus