Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Kupla-akatemia
Suomen sarjakuvaseuran sivut opettavat, kuinka sarjakuvia tehdään. Sivusto on erittäin laaja ja yksityiskohtainen. Se opastaa askel askeleelta sarjakuvan tekemisen vaiheet ja sisältää paljon esimerkkejä ammattilaisten töistä.
Asiasanat: sarjakuvat kuvaamataito verkko-oppimateriaali kuvataide mediataidot viestintätaidot

> Englannin aakkoset ja tavaaminen
Alkaa aakkoslaululla. Kuunteluun perustuvia harjoituksia aakkosten harjoitteluun. Lukioon ja aikuisille harjoiteltaessa puhelinenglantia
Asiasanat: viestintätaidot englannin kieli

> Johdantokurssi
Keskittyy perusasteella opitun kieliopin kertaukseen ja erilaisten viestintätilanteiden harjoitteluun. Kurssilla käsiteltävät tilanteet kattavat arkielämässä tarvittavat viestintätaidot. Viestintätilanteet sisältävät äänitteitä ja suullisia harjoituksia.
Asiasanat: ruotsin kieli kielioppi kieli ja kielet viestintätaidot suullinen kielitaito suullinen ilmaisu etäopetus lukio ruotsin kieli kirjallinen ilmaisu kuullun ymmärtäminen viestintä kielioppi Opetushallitus

> Saisinko puheenvuoron - Kokoustaidon oppimateriaali
Toisen asteen kouluihin ja aikuisopiskeluun itseopiskelumateriaaliksi kokoustaidon opiskeluun.Teknisesti materiaali toimii kaikilla uudemmilla selaimilla (kuten Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Opera) ja vaatii flash-laajennuksen. Kuuntelutehtävän vuoksi opiskelija tarvitsee käyttöönsä kuulokkeet/kaiuttimet.
Asiasanat: kokoukset viestintä viestintätaidot esiintymistaito lukio yrittäjyyskoulutus yritys viestintäkyky viestintä

> Mediakompassi
Mediakompassi on laaja mediakasvatuksellinen kokonaisuus, jonka tarkoituksena on median ymmärtämisen ja mediataitojen kehittäminen. Oppisisältö sisältää tekstin ja kuvien lisäksi videoita ja erilaisia vuorovaikutteisia harjoitteita, kuten animaation tekoa. Kokonaisuus on jaettu neljään osaan: oppilaat (6-16 v), opettajat, vanhemmat ja aikuiset. Sivuston käyttämiseen tarvitaan Windows Media Player 9, Real Player 10, Shockwave ja Flash 8 sekä Java-ohjelma.
Asiasanat: viestintätaidot mediakasvatus viestintä mediakasvatus virtuaalikoulu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus