Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Tervetuloa Montpellieriin | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ranskan kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaaseen sivistystyöhön. Talo Ranskassa on YLE Teemalla keväällä 2010 esitettävä ranskan kielen ja kulttuurin tosi-tv-sarja, joka vie seitsemän kilpailijaa kielikisaan Ranskaan. Tässä osassa saavutaan kilpailukohteeseen.
Asiasanat: vapaa sivistystyö ranskan kieli kielikylpy Opetushallitus

> Ennen kilpailun alkua | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ranskan kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaaseen sivistystyöhön. Talo Ranskassa on YLE Teemalla keväällä 2010 esitettävä ranskan kielen ja kulttuurin tosi-tv-sarja, joka vie seitsemän kilpailijaa kielikisaan Ranskaan. Tässä aineistossa valmistaudutaan kilpailuun.
Asiasanat: kielikylpy ranskan kieli vapaa sivistystyö Opetushallitus

> Talo Ranskassa | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee ranskan kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaaseen sivistystyöhön. Talo Ranskassa on YLE Teemalla keväällä 2010 esitettävä ranskan kielen ja kulttuurin tosi-tv-sarja, joka vie seitsemän kilpailijaa kielikisaan Ranskaan.
Asiasanat: kielikylpy vapaa sivistystyö ranskan kieli Opetushallitus

> Kielikylpy
Venäjän kielikylpy -sivusto, jossa käsitellään muun muuassa seuraavia teemoja: persoonapronominit, ulkonäkö ja ruumiinosat, kalenteri, sää, värit sekä kaupassa, kauppatorilla ja kahvilassa asioiminen. Sivusto sisältää linkin kielioppiosuuteen sekä erilaisia yllä mainittuihin teemoihin liittyviä harjoitustehtäviä.
Asiasanat: sanastot numerot persoonapronominit laskeminen kuukaudet kauppa värit venäjän kieli vuodenajat sää kahvilat kielioppi kielikylpy sanasto kielioppi venäjän kieli

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus