Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Opetuubi
Opetuubin opastusvideoiden avulla voi ottaa helposti haltuun videon- ja äänenkäsittelyyn liittyviä ohjelmia ja palveluita.
Asiasanat: video kuvankäsittely äänenkäsittely opetusvideo MovieMaker Podcasting Photostory Teacher-tube

> Mediakasvatus.fi/työkaluja
Mediakasvatusseuran kokoamia työkaluja: Sosiaalisen median palveluita, Tietoa elokuvista ja peleistä, Elokuvien, animaatioiden, piirrosten ja valokuvien tuottaminen ja käsittely, Ohjelmistoja median käyttöön sekä Muita hyödyllisiä apuvälineitä.
Asiasanat: valokuvat elokuvataide animaatio NY155091 kuvankäsittely tekniset piirustukset pelit media

> KUVANKÄSITTELY PHOTOSHOP
Noin kolmen opintoviikon kokonaisuus kuvankäsittelyyn. Sisältää reilut 50 erillistä selkeää tehtävänantoa. Tehtävät on suunniteltu tehtäväksi Photoshop-ohjelmalla. Tehtävät toimivat myös yksittäisinä harjoituksina.
Asiasanat: Photoshop kuvankäsittely

> Digitaalisen kuvankäsittelyn perusteet
Kurssin sisältöinä ovat digitaalisten kuvien tuottaminen ja muokkaaminen. Skannerin sekä digikameran käyttö ja kuvien tuominen ohjelmaan.
Asiasanat: kuvankäsittely digitaalikuvaus

> Lehtiverstas
Peruskouun yläluokkien ja toisen asteen oppilaitosten käyttöön sopiva verkkopalvelu, jonka avulla koulut ja luokat voivat luoda ja julkaista Internetiin omia verkkolehtiään. Lehtiverstaan avulla opettaja ja oppilaat voivat perustaa luokassa verkkolehden toimituksen, opettajan toimiessa lehden päätoimittajana ja oppilaiden toimittajina. Lehtiverstaaseen kuuluu toimittajakoulu, jossa opiskellaan lehden toimittamiseen liittyviä perusasioita.
Asiasanat: toimittajat (media) toimitustyö viestintä mediakasvatus kuvankäsittely verkkolehdet Internet yläaste ja lukio mediakasvatus informaatio lehdistö

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus