Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
> Animales 1
Espanjana kielen tehtävä, jossa tavoitteena on tunnistaa kuvan lemmikkieläin ja kirjoita sen nimi espanjaksi. Muista lisätä määräinen artikkeli (el tai la). Harjoituksessa on 7 eläintä. Espanjana kielen tehtävä,jossa tavoitteena on tunnistaa kuvan lemmikkieläin ja kirjoita sen nimi espanjaksi. Muista lisätä määräinen artikkeli (el tai la). Harjoituksessa on 7 eläintä. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 350 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki. * Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: espanjan kieli sanastot eläimet lemmikkieläimet

> Les animaux 1
Ranskan kielen harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on tunnistaa kuvan lemmikkieläin ja kirjoittaa sen nimi ranskaksi.harjoituksessa 7 tehtävää. Tehtävän eläimiin tulee lisätä määräinen artikkeli (le, la, l'). Jos oppilas tarvitsee apua, voi vinkkiä kysyä vihjenappulan takaa. Tehtävät voi tarkistaa itse. Oppilaat voivat käyttää apunaan eläinsanastoa. http://www.perunakellari.fi/glo-animaux.htm Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 350 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki. * Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: ranskan kieli lemmikkieläimet sanastot eläimet sanat

> Pets
Englannin kielen harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on tunnistaa kuvan lemmikkieläin ja kirjoittaa sen nimi englanniksi. Tehtävässä on 8 eläintä. Oppilaat voivat käyttää apunaan eläinsanastoa. Artikkelin valitseminen osa tehtävää : artikkeli (a tai an)! Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: englannin kieli lemmikkieläimet kirjoittaminen sananmuodostus sanat

> Koira
Viivapiirros koirasta.
Asiasanat: lemmikkieläimet eläimet koira kotieläin ympäristökasvatus biologia eläin

> Kissa
Viivapiirros kissasta.
Asiasanat: eläimet kissa lemmikkieläimet biologia ympäristökasvatus eläin kotieläin

> Kissa
Viivapiirros kissasta.
Asiasanat: kissa eläimet lemmikkieläimet kotieläin eläin ympäristökasvatus biologia

> Eläimet
Viivapiirroksia eläimistä.
Asiasanat: hyönteiset lemmikkieläimet karjanhoito eläimet eläin hyönteinen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus