Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> Heilbrunn Timeline of Art History | The Metropolitan Museum of Art
Museon sivuilla on hieno taidehistorian aikajana, jonka avulla näkee havainnollisesti, millaista taidetta eri puolilla maailmaa on eri aikoina tehty. Sopii kuvataiteen ja historian opetukseen.
Asiasanat: taidemaalarit taidemuseot museot taide kuvataide historia kulttuurihistoria maalaus museo taide

> Kiasma, nykytaiteen museo
Kiasman verkkosivut, jossa yleistä tietoa Kiasman palveluista, projekteista ja ohjelmistosta. Lisäksi erillinen osio koululaisryhmien vierailuja varten.
Asiasanat: nykytaide taide NY165063 taidemuseot museoala

> Taidenäyttely
Viivapiirros taidenäyttelystä.
Asiasanat: taide taidenäyttelyt taideteokset taideharrastukset taidegalleriat harrastukset taidemuseot taideteos näyttely taidekasvatus taide

> Turun taidemuseon taidekasvatus
Esittelee Turun taidemuseon tarjoamaa taidekasvatusta. Sisältää ohjeistuksen museokäyntiä varten, tehtäviä vaihtuvista näyttelyistä sekä taidekasvatukseen liittyviä linkkejä.
Asiasanat: taidekasvatus kuvataide vierailut taidemuseot taide museo taide taidekasvatus

> Helsingin kaupungin taidemuseo - koulut
Ohjeistaa koululaisryhmien vierailuja Helsingin kaupungin taidemuseoon. Sisältää tulostettavia näyttelyihin liittyviä ennakkotehtäviä ja tietoa Studio-työpajasta, jossa tutustutaan esillä oleviin näyttelyihin tehden kuvia itse.
Asiasanat: taidemuseot taide kuvataide vierailut museo taide

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus