Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Avaruusgeometriaa | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n geometrian teemakokonaisuus käsittelee avaruusgeometriaa (MAA3). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: geometriset kuviot geometria matematiikka avaruusgeometria

> Ympyrä | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n geometrian teemakokonaisuus käsittelee ympyröitä (MAA3). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: geometria matematiikka geometriset kuviot ympyrä

> Kolmiot | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n geometrian teemakokonaisuus käsittelee kolmioita (MAA3). Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion matematiikan pitkän oppimäärän oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: matematiikka geometria geometriset kuviot kolmio, kolmiot

> Opperi/Opetusvinkit/Geometria
Ajattelun kehittämistä geometristen kuvioiden ja kappaleiden geometristen ominaisuuksien tutkimisen avulla, esimerkiksi tasokuviot ja kappaleet (hernematematiikkaa), geolauta sekä kaupalliset Nikitin-materiaali ja Blokus. Oppilaille ja opettajille.
Asiasanat: matematiikka geometria geometriset kuviot NY148378

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus