Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Videoneuvottelussa esiintyminen & opettaminen
Internetixin oppimateriaalin avulla voi perehtyä videoneuvottelussa esiintymiseen ja opettamiseen. Oppimateriaali sisältää ohjeita ja näkökulmia videoneuvotteluopetuksen suunnitteluun ja vuorovaikutteiseen esiintymiseen ja opettamiseen. Materiaali on tehty ensisijaisesti opettajille, mutta myös muut videoneuvottelua viestintävälineenä käyttävät henkilöt saavat oppimateriaalista tietoa esiintymiseen liittyvissä asioissa.
Asiasanat: esiintymistaito videoneuvottelut esiintyminen

> Opettaminen ja esiintyminen videoneuvottelussa
Tämän oppimateriaalin avulla perehdyt videoneuvottelussa esiintymiseen ja opettamiseen. Oppimateriaali sisältää ohjeita ja näkökulmia videoneuvotteluopetuksen suunnitteluun ja vuorovaikutteiseen esiintymiseen ja opettamiseen. Materiaali on tehty ensisijaisesti opettajille, mutta myös muut videoneuvottelua viestintävälineenä käyttävät henkilöt saavat oppimateriaalista tietoa esiintymiseen liittyvissä asioissa.
Asiasanat: videoneuvottelut viestintä audiovisuaaliset opetusvälineet esiintyminen opetusteknologia

> Virta -virtuaaliset alueresurssit
VIRTA – hanke on oppimisympäristöjen kehittämishanke. Hankkeessa hahmotellaan alueellista mallia perusopetuksen maahanmuuttajataustaisten oppijoiden oman äidinkielen ja uskonnon opetukseen. Hankkeessa hyödynnetään sähköisiä oppimisympäristöjä, ja kehitetään etenkin video-oppimista.
Asiasanat: etäopetus uskonnonpedagogiikka videoneuvottelut äidinkieli (oppiaineet) oppimisympäristö maahanmuuttajat virtuaalikoulu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus