Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Kaikki Kotini _ Gallen-Kallela
Tehtäviä ja kertomuksia Akseli Gallen-Kallelan kodeista ja matkoista.
Asiasanat: kansallinen identiteetti kansallinen kulttuuri historia maalaustaide kuvataide maalaukset

> Doria: kansallinen julkaisuarkisto
Kirjasto-, arkisto- ja museolaitoksen digitoidun kansallisen aineiston yhteistietokanta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Digitoitua kansallista aineistoa tuottavat: Helsingin yliopiston kirjasto (HYK), Kansallisarkisto (KA), Museovirasto (MV), Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS), Turun yliopiston kirjasto (TYK) ja Åbo Akademi (ÅA).
Asiasanat: kansallismuseot tallenteet kansallinen kulttuuri historia muisti (kognitio)

> Suomen historian käännekohtia
Tarkastelee Suomen historian käännekohtia viimeisen kahden vuosisadan aikana.Sisältää testejä, syventäviä tehtäviä ja historian ylioppilaskokeen tehtäviä.
Asiasanat: kansallinen kulttuuri itsenäistyminen (valtiot) kansainvälinen yhteistyö rakennemuutos hyvinvointivaltio elintaso kansallinen identiteetti autonomia historia yhteiskunnallinen muutos historia autonomia kulttuuritausta kulttuuri-identiteetti etäopetus hyvinvointiyhteiskunta Suomi Suomi

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus