Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Caseja taitoaineiden integroinnista muihin oppiaineisiin
Kokoelma projekteista, joita on toteutettu Konstit-hankkeen sisällä taitoaineiden integroimiseksi muuhun oppimiseen kokonaisvaltaisemmin. Esimerkkeinä mm.alkuopetusikäisten taidepolku,musikaaliprojekteja, soiva veistos projekti, Taikaa hanke,koulun pihaprojekti, koulun taiteiden maailma jne.
Asiasanat: oppiaineet koulu (ilmiöt) integraatio integroitu opetus

> Konstit- taide- ja taitoaineet
KONSTIT.FI - TAITEEN JA TAIDON VOIMAA KONSTIT luo verkkoympäristössä puitteita taito- ja taideaineiden oppimiselle, sosiaalisen vuorovaikutuksen lisäämiselle ja yhdessä tekemisen taitojen vahvistamiselle. Monenlaisin verkkotyöskentelyn muodoin - oppimisalustat, tiedonrakentelu wikien, blogien monimuotoinen opetuskäyttö, kuva-, musiikki-, ja videogalleriat /verkkonäyttelyt - tähdätään jaetun asiantuntijuuden ja verkostoitumisen toimintakulttuurin vahvistamiseen opetuksessa ja oppimisessa.
Asiasanat: alkuopetus musiikki kuvaamataito tekstiilityö tekninen työ taitoaineet kestävä kehitys musiikkikasvatus liikunta integroitu opetus taideaineet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus