Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Perinnemusiikin elementtejä - Osa 3: Sävelkulku eri viritysjärjestelmissä
Perinnemusiikin elementtejä on neljän oppimisaihion sarja, joka on tarkoitettu 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille musiikin opetukseen ja monikulttuuriseen kasvatukseen. Tavoitteena on antaa valmiuksia eri maiden kansanmusiikin ymmärtämiseen. Aihiot sopivat itsenäiseen työskentelyyn, mutta paras hyöty saadaan ryhmässä. Tässä Sävelkulku eri viritysjärjestelmissä -aihiossa tutustutaan sävelkulkuun luonnonviritysjärjestelmässä ja tasavireisessä järjestelmässä. Aihiot on toteutettu Flash-tekniikalla. Toimiakseen ne tarvitsevat selaimeen Flash- ja Shockwave -laajennukset
Asiasanat: perinnemusiikki yso_musiikki_1 viritys (soittimet) musiikki viritysjärjestelmät sävelkulku,

> Perinnemusiikin elementtejä - Osa 2: Viritysjärjestelmät
Perinnemusiikin elementtejä on neljän oppimisaihion sarja, joka on tarkoitettu 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille musiikin opetukseen ja monikulttuuriseen kasvatukseen. Tavoitteena on antaa valmiuksia eri maiden kansanmusiikin ymmärtämiseen. Aihiot sopivat itsenäiseen työskentelyyn, mutta paras hyöty saadaan ryhmässä. Tässä Viritysjärjestelmät -aihiossa tutustutaan luonnonviritysjärjestelmään ja tasavireiseen järjestelmään. Aihiot on toteutettu Flash-tekniikalla. Toimiakseen ne tarvitsevat selaimeen Flash-laajennuksen.
Asiasanat: viritys (soittimet) perinnemusiikki yso_musiikki_1 musiikki viritysjärjestelmät

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus