Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 13 kpl
1 2 | seuraava >>
> Italia - Kieli ja kulttuuri
Blogissa on kaikenlaista italian kieleen ja Italian kulttuuriin liittyvää, nettilinkkejä, valokuvia, opiskelun apuvälineitä, opiskeluvinkkejä, käyttövinkkejä opettajille jne. Blogi on tarkoitettu kaikille italian opiskelijoille, italian opettajille, mutta myös kenelle tahansa kiinnostuneelle, joka on käynyt Italiassa, aikeissa matkustaa sinne, tai muuten vain viehtynyt Italiasta.
Asiasanat: kielitiede italian kieli kulttuuri Italia

> BBC - Languages, BBC:n kielten oppimisen sivut
BBC:n kielten oppimisen sivut. Valikoimissa on yleisimpien vieraiden kielten lisäksi myös harvinaisempia kieliä. Sivuilta löytyy tehtäviä, videoita, äänitteitä, artikkeleita ja muuta materiaali itsenäiseen opiskeluun alkeis- ja keskitasolla.
Asiasanat: espanjan kieli kreikan kieli kiinan kieli portugalin kieli italian kieli oppiminen ranskan kieli saksan kieli kieli ja kielet

> Italia / WSOYpro
Bella vista 1 sisältää italian kielen alkeet ja perusteet. Se soveltuu erityisesti aikuisille, mutta myös lukion B3-kieleen (kurssit 1-3). Aihepiirit kattavat arkikielen tilanteita ja sanastoa. Kielioppi on integroitu kappaleisiin asteittain syventäen. Kulttuuri- ja maantuntemustiedot on esitetty kiinnostavasti ja kattavasti. Työhuoneeseen voit tilata eBella vista Opettajan materiaalin joka sisältää lisämateriaalia, ratkaisut ja kokeet. Opiskelijalle on tarjolla opiskelijan verkkotehtävät, ratkaisut ja äänite.
Asiasanat: italian kieli Bella vista

> Virtuaalihahmo englannin, saksan, ranskan ja italian opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Englannin, ranskan, saksan, ja italian opetukseen (ei ihan alkeet) verkossa olevia virtuaalihahmoja, joiden kanssa voi chattailla. Osa kirjoittaa, osa myös puhuu.
Asiasanat: NY164262 englannin kieli saksan kieli NY146264 italian kieli ranskan kieli

> Virtuaalihahmot englannin, saksan ja italian opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Tom Riddle on näkymätön virtuaalihahmo (chat bot), jonka kanssa voi chattailla. Teksti kirjoitetaan vanhaan kirjaan, josta teksti salaperäisesti häviää. Tom tuntuu olevan erityisen vitsikäs. Ei ihan alkeet.
Asiasanat: NY164262 italian kieli saksan kieli englannin kieli

> Kielioppia | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus sisältää 137 tehtävää ja 1 muun harjoituksen italian kielioppiin liittyen. Tehtävät on poimittu Talo italiassa -kurssilta. Kielioppiasioita on selitetty tarkemmin kurssin sivuilla.
Asiasanat: adjektiivit italian kieli verbit monikko kielioppi substantiivit

> Sanastoa eri tilanteisiin | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus sisältää 19 tehtävää ja 1 muun harjoituksen italian kielen sanastoon liittyen. Tehtävät on poimittu Talo italiassa -kurssilta.
Asiasanat: sanastot italian kieli kielioppi

> Matkustaminen ja kulttuuri | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivistys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus sisältää 10 tehtävää, 1 videon ja 1 muun materiaalin italian kulttuuriin ja matkustamiseen liittyen. Tehtävät on poimittu Talo italiassa -kurssilta.
Asiasanat: kulttuuri ruokakulttuuri italian kieli kielioppi NY165881

> Rakenne ja sanasto | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus sisältää 161 tehtävää ja 1 muun materiaalin italian kielen rakenteeseen ja sanastoon liittyen. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion italian oppitunneille.
Asiasanat: verbit yksikkö (kielitiede) monikko taivutus (kielitiede) italian kieli kielioppi artikkelit (julkaisut) sanastot

> Tekstin ymmärtäminen | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus sisältää 7 tehtävää italian kielen tekstin ymmärtämiseen liittyen. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion italian oppitunneille.
Asiasanat: italian kieli tekstintunnistus ymmärtäminen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus