Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
> Matematiikin linkkivinkit / TOP-keskus
Laaja listaus opettajien itse tekemiä oppimisaihioita, suosikkilinkkejä ja kuvauksia tieto- ja viestintätekniikan (TVT) opetuskäytöstä matematiikan opetuksessa.
Asiasanat: tilastotiede algebra trigonometria null talousmatematiikka matematiikka todennäköisyys tieto- ja viestintätekniikka geometria

> Verotus ja kansantalous | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n Talousmatematiikka-teemakokonaisuus (MAB7) käsittelee verotusta ja kansantaloutta. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion lyhyen matematiikan oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät tehtäviä, äänitteitä ja videoita.
Asiasanat: kansantalous talousmatematiikka tulovero matematiikka inflaatio verotus valuutat tuloerot

> Prosenttilaskut | Opettaja.tv | yle.fi - lukio
Yleisradion opettaja.tv:n Talousmatematiikka-teemakokonaisuus (MAB7) käsittelee prosenttilaskua. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion lyhyen matematiikan oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyvä ja ne sisältävät tehtäviä, äänitteitä ja videoita.
Asiasanat: matematiikka laskeminen prosenttilasku talousmatematiikka

> Matematiikan linkkejä (ak, yk, lu) Turun yliopisto
Runsaasti linkkejä ala- ja yläkoulun sekä lukion matematiikan opiskeluun ja harjoitteluun. Materiaali suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi (suluissa linkkien määrä) Aihe-alueet: historiaa ja henkilöitä (1), algebra (39), geometria ja trigonometria (5), talousmatematiika (2), oppimispelejä (27), kilpailu- ja koetehtäviä (2), muut aiheet (9), TVT matematiikassa (1) sekä opettajille (5). Oppilaille ja opettajalle.
Asiasanat: trigonometria NY152657 algebra talousmatematiikka geometria matematiikka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus