Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
> BBC - Schools - Primary History
BBC:n koulujen tarpeisiin valmistama Primary History -kokonaisuus, jossa on omat osiot mm. Rooman ja Kreikan historialle, viikinkiajalle, anglosaksien historialle, toisen maailmansodan historialle lasten näkökulmasta jne. Osioissa on paljon tietoa ja piirroskuvia, aikajana, tehtäviä ja paljon muuta. Sivut sopivat hyvin peruskouluun.
Asiasanat: toinen maailmansota verkko-oppimateriaali viikingit roomalaiset (Rooman valtakunta) anglosaksit kreikkalaiset viktoriaaninen aika historia Kreikan historia toinen maailmanhistoria historia Rooman historia

> Kreikkaa matkailijoille
Yleisradion opettaja.tv:n kuusiosaisessa "Kreikkaa matkailijoille"-kurssissa voit opiskella kielen perusteita aakkosista hyödyllisiin fraaseihin. Kokonaisuus sisältää harjoituksia ja videotallenteita.
Asiasanat: kreikkalaiset kieli historia matkailijat matkailu kulttuuri

> Kreikka | Opettaja.tv | yle.fi - vapaa sivitys
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa tutustuttaa matkailijan ja oppijan laajalti kreikan kieleen ja kulttuuriin. Kokonaisuus sisältää 26 videota, 15 tehtävää ja 1 kurssin aiheeseen liittyvää materiaalia. Teemakokonaisuus on tarkoitettu vapaan sivistystyön kreikan kielen oppitunneille.
Asiasanat: NY148259 lukusanat matkailu kreikkalaiset kreikan kieli kirjoittaminen kulttuuri

> Antiikin Kreikka 2
Historian harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on yhdistää oikein henkilöiden / hahmojen / termien nimet toisiinsa. Keskeisiä Kreikan henkilöitä.Tehtäviä on kolme sivua, drag & drop. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: kreikkalaiset jumalat antiikki

> Antiikin Kreikka 1
Historian harjoitustehtävä, jossa tavoitteena on tunnista Antiikin Kreikan mytologiaa ja eepostarinoista, jumal-käsityksiä. 20 kohtaa sisältävä monivalintatehtävä.Mahdollisuus tarkistaa tehtävät ja pyytää vinkkiä. Harjoitus on osana laajaa tehtäväpakkia, perunakellaria, jossa lähes 330 tehtävää eri oppiaineisiin liittyen. Tehtävät toimivat IE-selaimissa pääpiirteittäin seuraavasti: Merkintä v6+: Vähintään Internet Explorer 6. Toimivuus muissa selaimissa (pääsääntöisesti, poikkeuksia voi esiintyä): Firefox 2: Kaikki.* Mozilla/Netscape 7: Kaikki.* Opera 7: Kaikki, jos asetettu esittäytymään IE:nä. JavaScript-tuen pitää olla päällä. Satunnaisia vaihteluja ylläolevaan luokitteluun voi ilmetä. Myös muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien (esim. MacOS) selainversioissa voi olla toimivuuteen vaikuttavia eroja.
Asiasanat: myytit antiikki kreikkalaiset jumalakäsitykset

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus