Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 60 kpl
1 2 3 4 5 6 | seuraava >>
> Teknokas rakenteet
Rakenteet – aihealueeseen tutustuminen on hauska ja helppo tapa lähteä tutustumaan rakennettuun ympäristöön, teknologiaan. Tutustuminen kannattaa aloittaa lasten lähiympäristöstä: minkälaisia rakenteita löytyy koululuokan sisältä, entä pihan kiipeilytelineistä – entäpä kotoa? Oppilaiden kanssa kannattaa tehdä rakennettuun ympäristöön liittyviä ”teknoretkiä” – käydään tutustumassa esimerkiksi koulun lähellä olevaan siltaan tai linkkimastoon ja havainnoidaan siinä käytettyjä rakenteita.
Asiasanat: rakennelmat palkit rakenteet (rakentaminen) lumi rakenneanalyysi holvit kolmiotuki rakenne

> Teknokas-oppimateriaalit
Sivusto, jossa esitellään mm teknologiakasvatuksen perusteita. Teknologia osa-alueet on eritelty omiksi sivuikseen,esimerkiksi "rakenteet" -miksi ihmiset rakentavat? Sivun linkeistä pääset tutustumaan toiminnallisiin tehtävänantoihin sekä opettajille tarkoitettuihin virikemateriaaleihin. Materiaalit on jaoteltu aihealueittain, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden myös aihealueiden yhdistelyyn.
Asiasanat: sähkö rakenteet (rakentaminen) robotiikka mekanismit teknologia kemia ilmailu koneet automaatio elektroniikka muotoilu teknologiakasvatus

> Ruotsin nollakurssi - Lukion ruotsin kieli - Internetix
Internetixin oppimateriaali liittyy lukion ruotsin kielen nollakurssiin (RUB8). Oppimateriaalissa on aiheeseen liittyviä tehtäviä.
Asiasanat: kuunteleminen (havainnointi ja aistiminen) puhe (puhuminen) kieli ja kielet sanastot ruotsin kieli kirjoittaminen rakenteet (rakentaminen)

> Elektronikverkstad
Ruotsinkieliset ammatilliset aihiot sisältävät interaktiivisia tilamallinnuksia: elektroniikan työpöytä ja autokorjaamo. Interaktiivisten tilan lisäksi kuhunkin tilaan liittyy 5 -6 auditoivaa tehtävää. Tiloissa tutustutaan niissä käytettäviin esineisiin ja niihin liittyviin perustoimintoihin ja -fraaseihin. Jokainen tila tarjoaa oppijan tasosta riippuen noin 1,5 - 4 tuntia harjoittelua.
Asiasanat: ruotsin kieli sanastot kuullun ymmärtäminen ammatillinen koulutus rakenteet (rakentaminen)

> Bilverkstad
Ruotsinkieliset ammatilliset aihiot sisältävät interaktiivisia tilamallinnuksia: elektroniikan työpöytä ja autokorjaamo. Interaktiivisten tilan lisäksi kuhunkin tilaan liittyy 5 -6 auditoivaa tehtävää. Tiloissa tutustutaan niissä käytettäviin esineisiin ja niihin liittyviin perustoimintoihin ja -fraaseihin. Jokainen tila tarjoaa oppijan tasosta riippuen noin 1,5 - 4 tuntia harjoittelua.
Asiasanat: kuullun ymmärtäminen ruotsin kieli rakenteet (rakentaminen) ammatillinen koulutus sanastot

> Edistyneille | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion venäjän kielen opintoja. Tämä osio liittyy kielioppiin, rakenteisiin ja sanastoon, ja on suunnattu edistyneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lukio rakenteet (rakentaminen) kielioppi venäjän kieli sanastot Opetushallitus

> Alkeet ja kertaus | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion venäjän kielen opintoja. Tämä osio liittyy kielioppiin, rakenteisiin ja sanastoon, alkeistasolle ja kertaajille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: rakenteet (rakentaminen) kielioppi sanastot venäjän kieli lukio Opetushallitus alkeet

> Rakenteet ja sanasto | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion venäjän kielen opintoja. Tämä osio liittyy kielioppiin, rakenteisiin ja sanastoon. Tässä osassa on omaa materiaalia ja lisäksi linkit kahteen tasoon: Alkeet ja kertaus ´, sekä Edistyneille - näistä on myös omat aineistokuvaukset. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kielioppi lukio venäjän kieli sanastot rakenteet (rakentaminen) Opetushallitus

> Ylin taso | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee suomen kielen opintoja toisena tai vieraana kielenä, vapaaseen sivistystyöhön liittyen. Tämä osa sisältää rakenteiden ja sanaston harjoitusmateriaalia ylimälle tasolle. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: rakenteet (rakentaminen) suomen kieli sanastot toinen kieli kielioppi vapaa sivistystyö Opetushallitus

> Keskitaso | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee suomen kielen opintoja toisena tai vieraana kielenä, vapaaseen sivistystyöhön liittyen. Tämä osa sisältää rakenteiden ja sanaston harjoitusmateriaalia keskitasolle. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: toinen kieli rakenteet (rakentaminen) vapaa sivistystyö suomen kieli kielioppi sanastot Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus