Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 1 kpl
> Lähiverkko
Lähiverkko on kaksiosainen, interaktiivinen oppimisaihio, jonka avulla opiskelija toteuttaa lähiverkko-kaapeloinnin ja laitteisto-kokoonpanon ohjelmassa esiintyville lähiverkoille huomioiden EN 50173-1-standardin. Oppimateriaalin tavoitteena on havainnollistaa lähiverkon rakenne siten, että se täyttää myös tulevaisuudessa esiintyvät tarpeet. Oppimisaihiossa havainnollistetaan tarvittavat laitteet ja kaapeloinnit sekä etsitään vastaukset asennuksen yhteydessä esiin nouseviin kysymyksiin. Aihio antaa lopuksi palautteen, vastaako opiskelijan toteuttama ratkaisu standardin vaatimuksia, ja yhteenvedon käytetyistä laitteista ja materiaaleista. Materiaali edellyttää Flash -laajennusta selaimeen.
Asiasanat: tietoliikennetekniikka asennus tietoliikenneverkot kaapelointi lähiverkot tietojärjestelmät ammatillinen koulutus tekniikka tieto- ja viestintäteknologia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus